Klippklättring

Klättring

Naturfirman erbjuder klätterkurser och prova på klätring i Linköping. Inomhus håller vi till i Linköpings klätterklubbs klätterhall i Hangaren och i Campushallen. För prova på och kurser utomhus åker vi till olika klippor i Östergötland och Södermanland.

Har du aldrig klättrat förut rekommenderar vi att boka ett Prova-på klättring tillfälle.

Nedan presenteras kort inomhus- och utomhusklättring. För mer information klicka på någon av länkarna nedan. Vet du redan vad du vill boka? Klicka på länken till höger!

 

 

 

 

Klättring utomhus

Klättring utomhus

Att klättra utomhus är en helhetsupplevelse som är fantastisk under bra förhållanden och med rätt kunskap om säkring och utrsutning. Hos oss kan du prova på att klättra och rapellera med en erfaren och trygg instruktör. Eller varför inte gå grundkursen i klippklättring och lära dig att klättra självständigt! Andra utomhuskurser vi erbjuder är fortsättningskurs klippklättring och sportklätterkurs.
Läs mer om klättring utomhus >>

 

 


Klättring inomhus

Klättring inomhus

Ett enkelt sätt att börja sin klätterkarriär är att prova på/gå en kurs i en klätterhall. Det är även en effektiv träningsform och ett roligt och socialt sätt att träna på. Intresserad av att prova på att klättra inomhus? Eller gå en topprepskurs inomhusklättring? Har du klättrat ett tag och är redo för nästa steg är det ledkurs inomhusklättring som gäller för dig.
Läs mer om klättring inomhus >>

 

 

Boka kursBoka kurs