Klippklättring

Våra vänner

Äventyrsupplevelser

Äventyrsupplevelser

Äventyrsupplevelser har skapat mängder av klätter- team- och kanotaktiviteteter med företag, föreningar och enskilda sedan 1988. Idag består företaget av 3,5 heltidsanställda och 10 st tim- och sässongsanställda.
Höghöjdsbana byggde vi för första gången för 20 år sedan och nu har vi dem på fyra olika anläggningar. Störst är äventyrsparken vid Sörsjön med 15 st olika banor på 2- 20 meters höjd och bl a en 375 meter lång linbana över hela sjön. Här kan alla hitta en nivå som passar!
Vackrast och mest naturnära är anläggningen vid sjön Glottern med drickbart vatten och underbara berghällar och skogsområden. Här finns massor av aktivitetsalternativ och iordninggjord matplats för ca 50 personer under tak.

Äventyrsupplevelser »

 

 

Fred Buttard, Mountain guide UIAGM

UP Ski & Mountain Guides

Toppturer, off-pist, alpinism och klättring. Vi drömmer om soliga bergssidor, puderåkning, toppbestigningar, hög höjd och nya äventyr och upptäckter. Vi finns till för att förverkliga era drömmar, ledsaga, ansvara för er säkerhet och samtidigt överföra vår kunskap och erfarenhet. En bergsguide har en utbildning godkänd av UIAGM (l'Union Internationale des Associations de Guides de Montagne). Vi arbetar i alpin miljö med toppturer, randonnée, alpinsm och klättring. Vår kompetenser täcker alla bergsaktiviteter, sommar som vinter. Att anlita en guide är inte bara att ha någon som visar vägen. Det är ett unikt tillfälle att etablera kontakt med en professionell person som kan hjälpa till att realisera dina drömmar och inspirera till nya idéer och äventyr på ett säkert sätt.

UP Guides »

 

 

Naturguiden Svenska Äventyr

Naturguiden Svenska Äventyr

Aktivitetsbolag med många olika företagsarrangemang, teambuilding och kick off. Naturguiden ordnar även äventyrsresor i Sverige, i första hand för utländska turister. På programmet står bland annat långfärdsskridskor, kajak, turer i fjällen sommar som vinter.

Naturguiden »

 

 

Fred Buttard, Mountain guide UIAGM

Nomado

Uthyrning och försäljning av havskajaker, surfskis och stand up paddle boards(SUP) i Arkösund och Norrköping. Kurser, clinics, event och guidade turer. Distributör av Epic kayaks i Sverige. Arrangör av havsracingtävlingen Seamasters.

Nomado »